Van heel lokaal tot internationaal

Ruud Zander Schoonmaakbedrijf maakt schoon achter de douane op Schiphol, maar ook de kapper in de buurt. Want hoe verschillend onze klanten ook zijn, er moet altijd schoongemaakt worden. Van reguliere schoonmaakwerkzaamheden tot specialistische schoonmaak: wij zijn een transparante partner met betrouwbare schoonmakers.

Bij Ruud Zander zijn we blij met iedere klant, laat dat duidelijk zijn. En dat menen we ook echt. Vraag het maar aan Ella Blommaert-Zander. “Tuurlijk ben ik trots op het Frans Hals Museum, maar dat is ook ‘gewoon’ een klant die 1 keer per maand moet betalen. Ik vind een klant waar we per twee weken een uurtje schoonmaken ook belangrijk. Die ene kleine klant kan ook een heel grote worden.”

Dankzij al deze verschillende klanten en industrietakken weet Ella ook precies waar de knelpunten zitten bij een pand of ruimte die moet worden schoongemaakt. Of dat nou om een GGZ-instelling gaat, een museum, alle huizen binnen een VVE, of een bank. “Ik zit overal, dat maakt mijn vak ook zo leuk. Ik kom in de havens in Amsterdam, bij musea, maar ook gewoon bij de kapper om de hoek.

Persoonlijke inspectie

Hoewel Ruud Zander Schoonmaakbedrijf inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 werknemers, gaat Ella nog altijd hoogstpersoonlijk langs als iemand de diensten van haar schoonmakers wil afnemen. En dat kan soms best confronterend zijn. “Als ik met een potentiële klant door het pand loop, schamen ze zich aan het eind van de rit kapot. Dit is stuk, daar staat rotzooi, die gevel moet onderhouden worden, enzovoort. Onze schoonmakers hebben ook een signaleringsfunctie. Zij kunnen dat soort dingen doorgeven.”

Specialistische schoonmaak

Ruud Zander Schoonmaakbedrijf biedt hiervoor ook specialistische schoonmaak aan. Dieptereiniging van sanitaire ruimtes, tapijtreiniging, gevelonderhoud, vloeren schoonmaken. Het maakt niet uit wat de functie is van een pand en wie er werken of wonen, hygiëne is essentieel. Dat heeft de pandemie wel bewezen. “Zonder schoonmaak is er geen leven op deze aardbol. Of je nou een mens bent of een konijn, iedere leefomgeving moet schoongehouden worden. Of je dat nu zelf doet of laat doen door iemand anders.”

In dat laatste geval kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Of vraag meteen een offerte aan

%s