Scroll Top

Schoonmaken als vakantiebaantje verdient 2,5 keer meer dan…

Vaak krijg ik de vraag of wij makkelijk aan vakantiekrachten kunnen komen. Hierop moet ik negatief reageren, want NEE wij kunnen geen vakantiekrachten vinden. Uit onderzoek van schoonmakend Nederland blijkt dat vakantiekrachten 2.5 keer meer verdienen in de schoonmaak dan in de Horeca, Supermarkt, Glastuinbouw en het minimumloon.

Door een verhoging van het jeugdloon (met 40%), de mogelijkheid om direct je vakantiegeld en -dagen ‘all-in’ uitbetaald te krijgen én wekelijkse uitbetaling loont het om tijdens de zomermaanden (en daarna ook) aan de slag te gaan als schoonmaker. Een student of scholier van 17 jaar of jonger begint op € 11.36 per uur áll in’. Dat is tweeënhalf keer meer dan andere (vakantie) banen.

Kijk op www.ruudzander.nl/vacatures voor meer informatie.

Het team van Ruud Zander schoonmaakbedrijf ontvangen je met open armen.

Bedankt voor het lezen.

Liefs,Een trotse werkgever!

Een opmerking achterlaten