Scroll Top

Ruud Zander schoonmaakbedrijf helpt medewerkers bij schuldenproblematiek

Uit onderzoek van meerdere instanties blijkt dat 80% van alle werkgevers mensen in dienst heeft met financiële problemen. Ook bij Ruud Zander schoonmaakbedrijf zijn er medewerkers met schuldenproblematiek.

Wij prijzen ons gelukkig dat wij als werkgever bekendstaan om ons sociale beleid en dat medewerkers de stap durven te nemen om hulp te vragen bij deze problemen.

Zo klopte Karin 2 jaar geleden bij ons aan met een vuilniszak vol rekeningen, herinneringen en aanmaningen. Onze loonadministratie had al door dat er iets niet goed ging, want er kwamen loonbeslagen binnen. Karin en de loonadministratie zijn samen op de grond gaan zitten en hebben alles gesorteerd op urgentie. Hierna zijn we samen met Karin (dit i.v.m. de privacywet) gaan bellen met alle instanties om afspraken te maken.

We zijn nu wee jaar verder en Karin is schuldenvrij. Alle instanties zijn bereid om mee te werken, dus werkgevers van Nederland, help je werknemers en pak die telefoon. Je werknemers zullen je voor altijd dankbaar zijn.

PS Dit speelt niet alleen bij schoonmakers!

Bedankt voor het lezen.

Liefs,

Een trotse werkgever!

Een opmerking achterlaten