Scroll Top

De glimlach bij de schoonmakers van Ruud Zander Schoonmaakbedrijf

Wat heb ik toch een mooi bedrijf. Deze week ben ik op bezoek geweest bij een paar opdrachtgevers. Wat blijkt: onze schoonmakers worden de lichtjes binnen die bedrijven genoemd, omdat ze altijd zo lief en vriendelijk zijn, veel glimlachen en nooit te beroerd om iets anders dan het vaste werkprogramma op te pakken.

Ik ben bij mezelf te rade gegaan waarom dit zo is en ben tot de volgende conclusie gekomen: zij worden door hun opdrachtgevers gewaardeerd en krijgen complimenten. De schoonmakers van Ruud Zander schoonmaakbedrijf worden ook gerespecteerd. En dat betaalt zich terug in een lach!

Langs deze weg wil ik dan ook iedereen die nog geen glimlach van de schoonmaker krijgt om de volgende keer zelf eens te beginnen. Het leven is namelijk te kort om niet te glimlachen. En het is trouwens ook nog goed voor de aanmaak van dopamine en serotonine in je hersenen, wat zorgt voor een blij gevoel. Het geeft niet alleen jouw energiepeil een boost, maar ook je zelfvertrouwen.

Bedankt voor het lezen.

Liefs, een trotse werkgever!

Een opmerking achterlaten