Scroll Top

Iedereen verdient quality time met het gezin, dus waarom schoonmakers niet?

U rijdt om 08:00 uur weg van huis en stapt tussen een half uur of uur later fris en fruitig uw kantoor binnen. Na een lange dag werken pakt u om 17:00 weer de auto om nog op tijd voor het avondeten weer lekker bij uw gezin te zijn voor wat quality time. Dat kunt u iedereen aanraden, toch?

Helaas worden schoonmakers bij veel bedrijven nog geacht om in de randen van de dag te gaan werken. Het liefst voordat iedereen binnenkomt, of nadat iedereen weer naar huis is om quality time met hun gezin door te brengen.

Als je alleen maar aan de randen van de dag mag werken, lukt het niet om dit fulltime te doen. Met het huidige aanbod van medewerkers (in elk denkbaar beroep) is het niet meer van deze tijd om op deze tijden te werken. Laat schoonmakers ook quality time hebben met hun gezin alstublieft.

Onze schoonmakers hebben hier gelukkig bijna geen last meer van. 98% werkt fulltime bij 95% van de opdrachtgevers. Ruud Zander schoonmaakbedrijf heeft 20 jaar geleden al gezien dat dit de manier is om je medewerkers met plezier te laten werken.

Iedereen die het toch nog een groot probleem vindt om schoonmakers te ‘zien’ overdag, wil ik graag uitnodigen om zelf eens een week aan de randen van de dag te gaan werken. Eens kijken of hen dat wel lukt. En dan hebben ik het nog niet eens gehad over hoe moeilijk het is om alleen met werk in de randen van de dag de eindjes aan elkaar te knopen. Want ook schoonmakers hebben last van alle gestegen kosten.

Liefs,

Een trotse werkgever!

Een opmerking achterlaten