Scroll Top

Schoonmakers zijn onmisbaar in onze maatschappij. Zonder schoonmaak kun je na drie maanden je kantoor/woning/ziekenhuis of andere onderkomen niet meer in. Dit door de aanwezigheid van micro- organismen, bacteriën en alles wat verder kruipt. Deze soms onzichtbare krioelbeestjes nemen de gehele ruimte over.

Gelukkig kan dit worden voorkomen door goed te laten schoonmaken, bijvoorbeeld door de schoonmakers van Ruud Zander schoonmaakbedrijf. Helaas vergeten we daarbij wel een tegenwoordig steeds belangrijker wordend momentje: even op je mobiel zitten tijdens je wc-bezoek.

Veel mensen nemen hun telefoon mee naar het toilet om even een momentje voor zichzelf te hebben en ondertussen het ‘leed’ in de wereld middels Facebook, Instagram, TikTok en alle andere platforms aan zich voorbij te laten scrollen.

Maar wat gebeurt er als iemand zijn/haar ontlasting heeft gedumpt in het toilet? Dan trekken we gewoon door en is er niets meer aan de hand. STOP! Als je een wind laat, komen er al kleine microscopische poepdeeltjes in de lucht. Zodra je klaar bent en doortrekt, kan er een veelvoud van deze microscopische deeltjes in de lucht komen.

Daarna worden de handen gewassen en gaan de handen in de automatische droogmachines. Veel mensen wassen de handen niet goed, waardoor er nog aardig wat van deze poepdeeltjes met een megakracht de toiletruimte in worden geblazen.

Toiletten worden dus vaak wel schoongemaakt, maar de mobiele telefoons niet. Die gaan gewoonweer in de zak of worden op het bureau gelegd. Of erger nog, op de eettafel.

Conclusie! Geef je mobiele telefoon ook af en toe een vochtige microvezeldoek. Dat vinden ze prettig en jij na het lezen van bovenstaande ongetwijfeld ook

Liefs,

Een trotse werkgever!

Een opmerking achterlaten