Scroll Top

De griepepidemie is één groot ‘feest’

De griepepidemie weer in volle gang. De meeste werkgevers worden niet blij als dit groots gebracht wordt op het journaal of in de krant.

Ruud Zander schoonmaakbedrijf natuurlijk ook niet, want een ziekenboeg is nooit leuk. En als er meerdere mensen met griep thuiszitten, moet de rest nog een tandje bijschakelen om alles op te kunnen vangen.

Wel gaat er bij mij als trotse werkgever weer een klein duiveltje op mijn schouder staan springen. WIJ SCHOONMAKERS BLIJKEN TOCH WEER HARD NODIG!

Met een griepepidemie zijn alle ogen in een kantoor extra gericht op de schoonmakers, want wij zijn net als in coronatijd een onmisbare factor in de strijd tegen verdere verspreiding van ziektekiemen en virusdeeltjes.

Liefs,

Een trotse werkgever!

Een opmerking achterlaten