Scroll Top

Kantoren

Het schoonmaken van kantoren dient op professionele wijze te worden behandeld om een prettige sfeer te creëren op kantoor voor je personeel, maar ook voor je klanten. Met een frisse en schone werkomgeving verhoog je de productiviteit van jouw personeel en de tevredenheid van je klant.

Vuil op tafels, kasten, bureaus en stoelen zijn een bron van bacteriën. Je klanten en personeel nemen zelf ook het nodige stof en vuil mee naar binnen, via kleding en schoenen. Onze professionele medewerkers nemen deze zorg graag voor je uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je eigen werk.

Wij leveren ervaren, betrokken medewerkers tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze medewerkers reinigen tafels, bureaus, kasten en stoelen, stofzuigen en dweilen je vloeren en legen de prullenbakken. Dit kan worden aangevuld met andere taken.

Wij denken graag met je mee over hoe wij onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Bel voor een vrijblijvende offerte of informerend gesprek naar: 023 – 5345 226