Leisure

Leisure staat voor locaties waar bezoekers komen voor vrijetijdsbesteding, zoals: theaters, concertzalen, bioscopen en beurzen. Gasten zijn tijdens een uitje vaak extra kritisch op faciliteiten en dienstverlening. Uiteraard verwachten zij een schone en goed onderhouden omgeving. Onze medewerkers weten als geen ander hoe waardevol de beleving van de bezoeker is.

Ruud Zander Schoonmaakbedrijf hanteert scherpe prijzen, zonder dat de kwaliteit daarbij verloren gaat. Onze medewerkers zijn ervaren, betrokken, vriendelijk en representatief. Wij plannen en coördineren onze schoonmaakwerkzaamheden efficiënt en flexibel, zodat uw gasten geen hinder van ons zullen ondervinden.

Wij hebben de mogelijkheid om aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen en creëren een op maat gemaakt onderhoudspakket. Wij stemmen onze inzet altijd af op het programma en het verwachte aantal bezoekers.

Onze diensten bestaan zoal uit:

  • Schoonmaken en bijhouden van festivalterrein of concerthal
  • Schoonmaken van theater en schouwburg
  • Schoonmaken stands/beurzen
  • Schoonmaken en bijhouden van sanitaire voorzieningen
  • Leveren en bijvullen van sanitaire voorzieningen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat. Bel: 023 – 534 52 26