Scroll Top

Onderwijs

Drukbezochte plaatsen zoals klaslokalen, gymzalen, wandelgangen en toiletten zijn kweekplaatsen voor bacteriën en vuil. Leerlingen en studenten brengen veel tijd door op school. Het regelmatig schoonmaken van deze ruimtes draagt bij aan een betere concentratie, met betere resultaten en minder ziekteverzuim.

Onze professionele medewerkers weten hoe belangrijk het is om in een hygiënische omgeving te leren en te presteren. Werkzaamheden als het reinigen van de vloeren, bureaus, tafels, kasten, stoelen en ander klasmeubilair zullen wij op regelmatige basis verrichten. Daarnaast zorgt ons schoonmaakbedrijf voor het reinigen van toiletten, toiletvloeren, wastafels en spiegels. Ook vullen wij toiletartikelen aan zoals toiletpapier, zeep en handdoekjes.

Wij begrijpen dat iedere school anders is. Daarom komen we altijd eerst bij je langs om de wensen te bespreken. We bekijken om hoeveel ruimtes het gaat en maken een plan, waarin we uiteraard rekening houden met het lesrooster en de vakanties. Zo blijft jouw school het hele jaar door een schone en veilige leeromgeving.

Interesse in de schoonmaakdiensten van Ruud Zander Schoonmaakbedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor advies naar: 023 – 534 52 26