Scroll Top

Overheid

In overheidsgebouwen is een hygiënische en opgeruimde omgeving van essentieel belang. Een schone omgeving is uitnodigend en geeft een gevoel van veiligheid. Daarnaast zorgt een hygiënische werkomgeving voor meer productiviteit en gezonder personeel. Ook inwoners van uw gemeente of regio verwachten schone, openbare ruimten. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen.

Wij leveren ervaren, betrokken medewerkers tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze medewerkers zorgen voor een prettige werkruimte, met hygiënisch sanitair en schone vloeren.
U kunt kiezen voor zowel dag- als avondschoonmaak.

Ruud Zander Schoonmaakbedrijf is er voor iedereen die hoge eisen stelt aan de uitstraling van zijn organisatie en op zoek is naar een betrouwbaar, professioneel schoonmaakbedrijf. Wij staan voor schoonmaak op maat, die past bij de wensen van uw organisatie. Wij denken graag met u mee over hoe wij onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor een informerend gesprek of een vrijblijvende offerte naar: 023 – 534 52 26