Scroll Top

Specialistische schoonmaak

Naast basis schoonmaak verzorgen onze vakmensen ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Specialistisch vloeronderhoud

Alleen stofzuigen en dweilen is niet genoeg om vloeren hygiënisch schoon te krijgen en te houden. Onze schoonmakers zijn dankzij hun ervaring en regelmatige bijscholing uitgegroeid tot echte specialisten in hun vakgebied. Zij blinken uit in het reinigen van diverse materialen, zoals linoleum, marmoleum, pvc, tegels, marmer, hout, parket, beton, grind en epoxy. Bovendien beschikken ze over professionele apparatuur en schoonmaakmaterialen om zelfs de vuilste vloeren weer te laten stralen.

Dieptereiniging sanitair

We zitten het liefst op een schoon en fris toilet. Optimale hygiëne bereik je door dagelijks schoonmaakonderhoud én maandelijkse dieptereiniging. Zonder deze dieptereiniging worden minder zichtbare plekken op den duur ernstig vies, met fecale residuen, urinezouten, verzetting, corrosie- en kalkaanslag tot gevolg. Dit zorgt vroeg of laat voor verstoppingen, stankoverlast en technische storingen. Met onze dieptereiniging ben je verzekerd van hygiënisch en fris ruikend sanitair met minder defecten en storingen, waardoor het sanitair langer meegaat.

Gevelreiniging en -onderhoud

Een gevel is het aangezicht van uw pand. Onze schoonmakers weten als geen ander hoe je gevels van gebouwen verzorgt en onderhoudt. Ze stemmen hun reinigingstechnieken altijd af op jouw situatie. Van lichte vervuiling, zoals mos of groene aanslag, tot zware vervuiling, zoals hardnekkige graffiti. Ook voor het reinigen van zonwering of het aanbrengen van een anti-graffiticoating kun je bij ons terecht. Dankzij onze vakmensen krijgt jouw gevel weer de gewenste uitstraling en bescherming, tegen een eerlijke prijs.

Dieptereiniging keuken

Onze schoonmakers zijn specialisten in het reinigen van professionele keukens. Een periodieke dieptereiniging is noodzakelijk om ook het vuil op moeilijk bereikbare plaatsen weg te krijgen. Zo voldoe je altijd aan de HACCP-eisen. Dieptereiniging is daarnaast belangrijk voor het onderhoud van de apparatuur. We demonteren waar mogelijk alle apparatuur en losse onderdelen en verwijderen zo ook de moeilijk zichtbare vervuilingen, zoals kool-, vet- en kalkaanslag. Zo verleng je de levensduur van je apparatuur en ben je verzekerd van een stralend schone keuken.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op via 023 – 534 52 26.