Scroll Top

Studentenhuisvesting

Schoonmaken, een gevoelig onderwerp voor de gemiddelde student. Een student woont meestal samen met anderen in een flatgebouw of appartementencomplex. Bij een schone en uitnodigende entree voelt iedere bewoner zich prettiger, maar toch voelt niet iedereen zich even verantwoordelijk voor het schoonhouden van zijn/haar nabije omgeving.

Gedeelde ruimtes worden intensief gebruikt in een studentenwoning. Trappenhuizen, liften en galerijen zijn verzamelplaatsen voor stof, vuil en rondslingerend afval. Dit intensieve gebruik vraagt om een grondige schoonmaak met een deskundige aanpak.

De ervaren medewerkers van Ruud Zander Schoonmaakbedrijf hebben de kennis, middelen en materialen om jouw complex of gebouw grondig schoon te krijgen en te houden. Onze medewerkers werken niet alleen efficiënt en nauwkeurig, maar denken ook mee met de beheerder en huurders.

Zoek jij een schoonmaakbedrijf voor het periodiek reinigen van de gemeenschappelijke ruimtes van jouw appartementencomplex? Neem dan contact op via: 023 – 534 52 26