Scroll Top

Zorg en welzijn

Het nakomen van hygiëneprotocollen is van belang om optimale zorg te kunnen verlenen. Een arts of verpleegkundige moet erop kunnen vertrouwen dat de ruimte waarin zij werken hygiënisch en schoon is. Ruud Zander Schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner in de zorgsector.

Wij realiseren ons hoe belangrijk een veilige en hygiënische werkomgeving is in ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij kennen de voorschriften en hebben ervaring binnen de zorgbranche, waardoor wij de veiligheid en kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Wij volgen het MRSA-protocol en werken volgens de WIP-richtlijnen.

Van het schoonmaakonderhoud van kamers en behandelkamers tot het reinigen van sanitair en meubilair; onze vakkundige medewerkers bieden een schoonmaakpakket op maat. Hygiëne, kwaliteit en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden.

Specialistische schoonmaak in de zorg gaat verder dan protocollen. Je kunt erop vertrouwen dat onze ervaren medewerkers zich bewust zijn van hun omgeving en zich discreet en betrokken zullen opstellen.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel dan naar: 023 – 534 52 26